Add The Video URL Below And Click to Convert & Download!


DIGA MBI DEVOLL VLASHUK Kuçovë

Posted on 11th Oct @ 16:15 7,858 0 Download

Like Our Fan Page, You Know You Love us!!
Mbi digën e Vlashukut do të ndërtohet hidrocentrali që çuditërisht do të quhet i "Thanës". HEC Thana 2.5MW do te ndertohet ne anen e majte te diges ekzistuese dhe perbehet nga nje
turbine vertikale Kaplan me fuqi 2.5MW, e cila funksionon sipas parimit te sifonit. Ne kete rast,
niveli i distributorit ose i dhomes spirale, eshte siper bjefit te siperm.
Por ketu nuk do te shikoni vetem digen, por edhe punimet per ndertimin e rruges Belsh-Kuçove.

Related Videos »

Kucove,Kozare,me rastin e festes se 100 vjetorit kercen vallen ''Dyshe'' grupi i fshatit Gege. 1,997

Kucove,Kozare,me rastin e festes se 100 vjetorit kercen vallen ''Dyshe'' grupi i fshatit Gege.

Peshkimi nen kufirin shqiptarogrek posht Konispolit Greqi. 5,221

Peshkimi nen kufirin shqiptarogrek posht Konispolit Greqi.

Kucova 23,520

Kucova

Hidrocentrali i Kalivacit 9,174

Hidrocentrali i Kalivacit

Gege Kucove...Film dekumentar ne full HD 3,229

Gege Kucove...Film dekumentar ne full HD

DJ FESTI  SI THELLEZE MALIT LIVE. DHE HD GERTI  NE DASEM NE GREKAN 3,329

DJ FESTI SI THELLEZE MALIT LIVE. DHE HD GERTI NE DASEM NE GREKAN

Lajme Rruga Grekan - Dëshiran - Vlashuk 912

Lajme Rruga Grekan - Dëshiran - Vlashuk

Rruga me e rrezikshme ne bote,Ja se si ia dalin mbane! 55,951

Rruga me e rrezikshme ne bote,Ja se si ia dalin mbane!

Support Us By Liking Our Facebook Page!

Welcome to the Youtube Converter website where you can easily re-download the videos you have uploaded to your youtube account. Youtube Converter.co has only one mission in mind, and thats to allow youtube artist to have the chance to re download their own videos that they have uploaded to their personal youtube accounts. Over the past several years we have heard complaints that youtube does not provide a feature that allows artists and uploaders to download their own videos if they happen to delete their media file from their computer. That is why Youtube Converter.co has come to the rescue with the mission to help artist reconver their own files.