Add The Video URL Below And Click to Convert & Download!


Njerez te Humbur - Bujar Drijaj (gjetja pas 11 vitesh ne Mal te Zi)

Posted on 27th Feb @ 13:18 50,243 0 Download

Like Our Fan Page, You Know You Love us!!
Me daten 9 shkurt 2013, stafi i "Njerez te Humbur" udhetoi drejt Malit te Zi per te kerkuar gjurmet e 32 vjecarit nga Shkodra, Bujar Drijaj. Pas shume peripecish u arrit te gjendej ne fshatin Bioce te Podgorices teksa punonte ne shtepine e nje shtetasi malazez i quajtur Aco Radonic. 11 vite pas humbjes se tij, "Njerez te Humbur" u beri familjareve surprizen me te bukur, gjetjen e djalit te tyre te humbur.....
Ky reportazh u transmetua ne emision me date 13 Shkurt 2013.
Per informacione te detajuara vizitoni:
www.njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Related Videos »

Njerez te Humbur - Ardola Danaj (Ironi Fati) 12 Qershor 2013 60,739

Njerez te Humbur - Ardola Danaj (Ironi Fati) 12 Qershor 2013

Takimi i pasdites - Leter vellait te zhdukur prej dy vjet e gjysme! (29 tetor 2013) 47,470

Takimi i pasdites - Leter vellait te zhdukur prej dy vjet e gjysme! (29 tetor 2013)

Nëna e Bleonës: Hetoni Begzim Isën për zhdukjen e vajzës 49,958

Nëna e Bleonës: Hetoni Begzim Isën për zhdukjen e vajzës

Bukurie Mata: Pas zhdukjes së Bleonës fshihet Qamilja dhe Begzimi 29,919

Bukurie Mata: Pas zhdukjes së Bleonës fshihet Qamilja dhe Begzimi

Njerez te Humbur - Julian Cela (editorial) 20 Mars 2013 35,140

Njerez te Humbur - Julian Cela (editorial) 20 Mars 2013

Bukurie Mata: Pas zhdukjes së Bleonës fshihet Qamilja dhe Begzimi 40,276

Bukurie Mata: Pas zhdukjes së Bleonës fshihet Qamilja dhe Begzimi

E diela shqiptare - SHIHEMI NE GJYQ: NJOHJA E ATESISE & DY VELLEZERIT, the best 2012 210,571

E diela shqiptare - SHIHEMI NE GJYQ: NJOHJA E ATESISE & DY VELLEZERIT, the best 2012

E diela shqiptare - SHIHEMI NE GJYQ: MARTESA PER LETRA, 25 nentor 2012 220,428

E diela shqiptare - SHIHEMI NE GJYQ: MARTESA PER LETRA, 25 nentor 2012

Support Us By Liking Our Facebook Page!

Welcome to the Youtube Converter website where you can easily re-download the videos you have uploaded to your youtube account. Youtube Converter.co has only one mission in mind, and thats to allow youtube artist to have the chance to re download their own videos that they have uploaded to their personal youtube accounts. Over the past several years we have heard complaints that youtube does not provide a feature that allows artists and uploaders to download their own videos if they happen to delete their media file from their computer. That is why Youtube Converter.co has come to the rescue with the mission to help artist reconver their own files.