Add The Video URL Below And Click to Convert & Download!


Dancing Forum - Lori & Dion - 24 Nentor 2014 - Show - Vizion Plus

Posted on 24th Nov @ 20:05 5,486 0 Download

Like Our Fan Page, You Know You Love us!!
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/dancingwiththestars4
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne SHBA, Australi, Brazil, Britanine e Madhe, Itali, Gjermani, France etj dhe per 3 edicione me rradhe edhe ne Shqiperi. Show qe ka thyer çdo rekord, duke u shnderruar ne spektaklin me te ndjekur te te gjitha koherave ne mbi 47 vende te botes..

Related Videos »

Dancing Forum - Lori dhe Aurela (1/4) - 5 Janar 2014 - Show - Vizion Plus 6,008

Dancing Forum - Lori dhe Aurela (1/4) - 5 Janar 2014 - Show - Vizion Plus

Vizioni I Pasdites - Lori Hoxha, fituesia e 19,435

Vizioni I Pasdites - Lori Hoxha, fituesia e "DWTS4" - 21 Janar 2014 - Show - Vizion Plus

Dita Ime - Per dreke tek Rita Lati - 10 Qershor 2013 Pj.4 - Vizion Plus - Daily Show 121,351

Dita Ime - Per dreke tek Rita Lati - 10 Qershor 2013 Pj.4 - Vizion Plus - Daily Show

Dancing Forum - Lori dhe Aurela (2/4) - 5 Janar 2014 - Show - Vizion Plus 2,687

Dancing Forum - Lori dhe Aurela (2/4) - 5 Janar 2014 - Show - Vizion Plus

Edi Rama takim me popullin - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus 34,831

Edi Rama takim me popullin - Al Pazar 1 Janar 2014 - Show Humor - Vizion Plus

Dancing Forum - Monika & Kristi - 10 Nentor 2013 - Show - Vizion Plus 1,043

Dancing Forum - Monika & Kristi - 10 Nentor 2013 - Show - Vizion Plus

E diela shqiptare - Shihemi ne gjyq (27 prill 2014) 99,981

E diela shqiptare - Shihemi ne gjyq (27 prill 2014)

Dancing with the Stars 4 - Pjesa e katert - Nata e katert - Show - Vizion Plus 7,237

Dancing with the Stars 4 - Pjesa e katert - Nata e katert - Show - Vizion Plus

Support Us By Liking Our Facebook Page!

Welcome to the Youtube Converter website where you can easily re-download the videos you have uploaded to your youtube account. Youtube Converter.co has only one mission in mind, and thats to allow youtube artist to have the chance to re download their own videos that they have uploaded to their personal youtube accounts. Over the past several years we have heard complaints that youtube does not provide a feature that allows artists and uploaders to download their own videos if they happen to delete their media file from their computer. That is why Youtube Converter.co has come to the rescue with the mission to help artist reconver their own files.